Wednesday, June 18, 2008

Προσοχή διαβάστε την παρακάτω δήλωση!

Όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το Blog, δεν είχα ποτέ σκεφτεί ότι αυτά που γράφονται μέσα στις στήλες του PCtrela.blogspot.com, μπορεί κάποια μέρα να κριθούν παράνομα ή να προσβάλλουν άλλους. Μέσα στο μήνα λειτουργίας του Blog, αναγκάστηκα να μην παρουσιάσω τελικά στήλες που ίσως το περιεχόμενο τους να κρινόταν παράνομο, για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία. Το Pctrela.blogspot.com, δεν έχει κανένα απόλυτος κέρδος από οτιδήποτε παρουσιάζει, δεν έχει κανένα απόλυτος λόγο και ούτε θέλει να παρανομήσει. Οι διάφορες στήλες και τα άρθρα που παρουσιάζονται, γράφονται από τους συγγραφείς στον ελεύθερο χρόνο τους και το Pctrela.blogspot.com δεν αποτελεί τίποτε παραπάνω, από ένα hobby των συντακτών τους, στο να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιούν σωστά την τεχνολογία και να εκμεταλλεύονται σωστά και με ήθος τις δυνατότητες του.
Τα comments που θα κρίνονται ότι το περιεχόμενο τους είναι παράνομο ή υβριστικό, θα αφαιρούνται, για την προστασία αυτών που διαβάζουν τις στήλες του Blog.
Δεν πρόκειται, για θέμα λογοκρισίας και σέβομαι πάντα την άποψη των άλλων. Είναι κοινή λογική η αιτία που γράφτηκαν τα παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ.

Προσοχή διαβάστε την παρακάτω δήλωση!
Προσοχή:Το PCtrela.blogspot.com καθώς και οι συντάκτες του, δεν έχουν σε καμία περίπτωση σκοπό να προωθήσουν παράνομο υλικό ή να δείξουν μεθόδους που θα προσβάλουν την προσωπικότητα ή τα δικαιώματα προϊόντων, προγραμμάτων, υπηρεσιών, φυσικών ή νομικών προσώπων. Ακόμη το PCtrela.blogspot.com δεν φέρνει καμία απόλυτος εύθηνη για τη λειτουργία και τα αποτελέσματα των προϊόντων, προγραμμάτων και υπηρεσιών που παρουσιάζει. Ο χρήστης που χρησιμοποιεί τις παραπάνω υπηρεσίες, προγράμματα και προϊόντα, φέρνει την μοναδική εύθηνη για αυτά. Εάν πιστευτέ η γνωρίζεται ότι κάποιο άρθρο, στήλη προσβάλει τα δικαιώματα φυσικού ή νομικού προσώπου παρακαλώ να με ειδοποιήσετε άμεσα, για να αφαιρέσω το συγκεκριμένο άρθρο. Τονίζω ότι οι πηγές και τα αρχεία που παρουσιάζονται, έχουν προέλθει από άλλες πηγές στο διαδίκτυο, όπου και κυκλοφορούν ελευθέρα χωρίς να υπάρχει κάποιο όφελος στο PCtrela.blogspot.com.


Ενδιαφέρον άρθρα:
http://asxoleiastoi.pblogs.gr/2008/06/280463.html
http://diagoras.wordpress.com/2008/06/17/blogger_arrests/
http://freehost.stuff.gr/jim_hellas/?p=752

0 comments:

Post a Comment