Monday, June 9, 2008

Διορθώστε τις φωτογραφίες της μουσικής σας συλλογής, με το AvAlbum Art Fixer!

Το να έχετε μεγάλη μουσική συλλογή στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή είναι κάτι πολύ κοινό στις μέρες μας. Το να έχετε όμως μία μεγάλη σωστά κατηγοριοποιημένη συλλογή, με όλα τα στοιχεία της(σωστά tags, όνομα καλλιτέχνη, φωτογραφία του Album κτλπ) είναι κάτι πιο σπάνιο και με την πάροδο του χρόνου όπου η μουσική σας συλλογή μεγαλώνει, αυτή η αταξία στην μουσική σας μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα.
Το Windows Media Player θα αδυνατεί να τα κατατάξει σωστά στο Library του, ένα Media Center σύστημα θα είναι έλλειπες και θα παρουσιάζει άδεια εξώφυλλα και τέλος η αγαπημένη σας φορητή συσκευή αναπαραγωγής Mp3, θα χάνετε μέσα σε λάθος καλλιτέχνες, είδος μουσικής και Album της συλλογής σας.


Το AvAlbum Art Fixer είναι ένα πρόγραμμα, εντελώς δωρεάν το οποία έχει φτιαχτεί για να βάζει μία τάξη στα ακατάστατα μουσικά σας αρχεία. Έχει την δυνατότητα να διορθώνει τα Tags των τραγουδιών σας, να τα μεταφέρει σε σωστούς φακέλους και τέλος να ενσωματώνει σε κάθε τραγούδι σας το σωστό Album Art του. Πολύ σημαντικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να αναζητά το Library σας και να κάνει τις ανάλογες διορθώσεις μόνο του εκεί που πρέπει. Προσωπικά έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτό το πρόγραμμα, συγκριτικά με άλλες λύσεις που υπάρχουν για την ανασυγκρότηση της μουσικής σας συλλογής. Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το αυτό το πρόγραμμα και νιώσετε άνετα με τον χειρισμό του, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα το λατρέψετε. Συγκεκριμένα είχα προβλήματα που σχετίζονταν με την αναπαραγωγή της συλλογής μου στη Creative Zen συσκευή μου. Το AvAlbum Art Fixer τα διόρθωσε όλα.



Προσοχή:
Το μόνο αρνητικό του προγράμματος, είναι ότι λειτουργεί μόνο για αρχεία *.mp3 και *.wma και όχι για αρχεία *.ogg αναπαραγωγής ήχου.


Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εντελώς δωρεάν απο εδώ:

http://www.avsoft.nl/

fix album art songs mp3 id 3 tags artist album name software

0 comments:

Post a Comment