Wednesday, July 23, 2008

Μετατρέψτε Video κινητών τηλεφώνων από MP4 σε AVI!

Όλοι μας έχουμε λίγο πολύ ασχοληθεί με αρχεία αναπαραγωγής Video μορφής *.MP4. Αυτή η μορφή Video αρχείων είναι πάρα πολύ κοινή, διότι χρησιμοποιείτε ευρέως από τους κατασκευαστές των κινητών τηλεφώνων, κατά την καταγραφή Video Clip. Δυστυχώς όμως, όταν έρχεται η στιγμή να τα περάσουμε στον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή, συχνά εμφανίζονται μηνύματα λάθους και ανεπαρκής ή προβληματική αναπαραγωγή, διότι ο υπολογιστής μας, δεν έχει τους απαραίτητους Codecs για να διαβάσει αυτά τα αρχεία. Μία εύκολη λύση είναι να κατεβάσουμε τον QuickTime Alternate, ένα πακέτο μίνι έκδοσης του QuickTime Player, που περιέχει τα απαραίτητα codecs για αναπαραγωγή τόσο *.MP4 αρχείων, καθώς και *.3GP.
Παρόλα αυτά όμως, επειδή δεν ήμουν πλήρως ευχαριστημένος , προσπάθησα να βρω ένα δωρεάν, γρήγορο και εύχρηστο πρόγραμμα που θα μπορεί να μου κάνει μετατροπή τέτοιων αρχείων σε *.AVI, ώστε να μπορώ να επεξεργαστώ πιο αποτελεσματικά αυτά τα αρχεία ή και ακόμη να μπορώ να τα ανεβάσω εύκολα στο YouTube ή να κάνω το ανάλογο Video Editing, που επιθυμώ.

Το πρόγραμμα το οποίο μπορούσε να καλύψει αυτές της ανάγκες μου ήταν το MP4Cam2AVI το οποίο είναι εντελώς δωρεάν και είναι εξαιρετικά εύκολο στην χρήση.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από την διεύθυνση:
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=123082

Άλλες διευθύνσεις:
Quick Time Alternate
http://www.filehippo.com/download_quicktime_alternative/

0 comments:

Post a Comment