Tuesday, July 22, 2008

Samsung D880 Dual SIM

Η στιγμή της επιδότησης ήρθε και το Samsung D880 έφτασε στα χέρια μου. Ο λόγος που επέλεξα το συγκεκριμένο κινητό, είναι διότι έχει την δυνατότητα να λειτουργεί και να δέχεται 2 διαφορετικές SIM κάρτες, κάτι το οποίο μπορεί να μας γλιτώσει λεφτά και είναι αρκετά χρήσιμο και βολικό σε όλους εκείνους που απλά χρησιμοποιούν 2 κινητά τηλέφωνα μαζί.
Ξεκινάω λοιπόν, αναφέροντας ότι αφού εισάγουμε τις SIM και κάνουμε εκκίνηση στο κινητό, μπορούμε να δεχτούμε κλήσεις κανονικότατα και στις δύο. Υπάρχει πάντα σχετική ένδειξη, σε ποια SIM, μας καλούν! Πολλοί φίλοι, θα αναρωτιούνται αν χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε επανεκκίνηση της συσκευής, για να καλέσουμε από την SIM της επιλογής μας. Η απάντηση είναι ΟΧΙ, η επιλογή της SIM γίνεται στιγμιαία με το πάτημα ενός κουμπιού, το οποίο βρίσκεται στο πλάι αριστερά της συσκευής, ακριβώς πριν πραγματοποιήσουμε κάποια τηλεφωνική κλήση και βρισκόμαστε στον τηλεφωνικό κατάλογο μας. Εάν πατήσουμε το ίδιο πλήκτρο στο κεντρικό μενού, τότε εμφανίζετε ένα καινούργιο menu που μας επιτρέπει να ορίσουμε, ποια SIM κάρτα, θέλουμε να χρησιμοποιούμε ως κύρια (default) για την συσκευή.

Στο Video που ακολουθεί, έχω καταγράψει τον χρόνο που χρειάζεται η συσκευή, για να πραγματοποιήσει επανεκκίνηση.





Η συσκευή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ραδιόφωνο με την χρήση των Hands Free που υπάρχουν μέσα στο πακέτο και σαν MP3 player. Το Media Player της συσκευής, δεν με άφησε ικανοποιημένο, καθώς για να μπορέσουμε να ακούσουμε διαδοχικά ή ανακατεμένα τα τραγούδια μας, θα πρέπει να δημιουργήσουμε πρώτα λίστες αναπαραγωγής. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη, μόνο για τις ομάδες των ανθρώπων που έχουν ανακατεμένα τα τραγούδια τους και συνηθίζουν να φορτώνουν τις μνήμες τους με ξεχωριστά κάθε τραγούδι, παρά σαν ολόκληρα Albums. Έπειτα δεν υπήρχε δυνατότητα παρουσίασης εξώφυλλων των τραγουδιών. Παρόλα αυτά η ποιότητα των ακουστικών και η ένταση τους, ήταν σε άψογο επίπεδο καθαρότητας και έντασης.


Όσο αφορά την κάμερα που έχει το κινητό, είναι ποιότητας 3.0 Megapixels (αναγραφόμενο πάνω στο κινητό) 2048 X 1536 , χωρίς να υπάρχει δυνατότητα Flash, για νυχτερινές φωτογραφίες. Οι κοντινές λήψεις, δυστυχώς δεν με άφησαν ικανοποιημένο και οι νυχτερινές ήταν σχεδόν ανύπαρκτες, εκτός και αν το χέρι σας είναι σταθερό σαν βράχος ή το θέμα σας, βρίσκεται εντελώς ακίνητο. Εάν η σκηνή σας βρίσκεται 2 μέτρα έως το άπειρο και υπάρχει ικανοποιητικός φωτισμός, οι φωτογραφίες είναι αντάξιες ψηφιακών μηχανών αντίστοιχων Megapixels. Μελανό σημείο της φωτογραφικής, είναι το γεγονός ότι εφόσον πατήσουμε το πλήκτρο φωτογράφησης, υπάρχει μία εμφανή και λιγάκι ενοχλητική χρονοκαθηστέρηση, μέχρι να τραβηχτεί η φωτογραφία.
Από την άλλη μεριά, η ποιότητα των Video, είναι πάρα πολύ καλή. Είναι καθαρή, φωτεινή, χωρίς τριξίματα και μπορούμε να παγώσουμε το Video και να συνεχίσουμε την καταγραφή του όποτε επιθυμούμε (σαν να είχαμε pause).

Παρακάτω υπάρχουν, φωτογραφίες για να πάρετε μία ιδέα της ποιότητας των φωτογραφιών του Samsung D880.

Περισσότερα:

2 comments:

KAΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ? Η ΑΠΛΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟΤΕ ΛΕΣ ΑΜΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ!
Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΧΑΜΗΛΟΣ...
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΆΥΤΟ?

Post a Comment