Tuesday, July 15, 2008

Προβλήματα με την καινούργια έκδοση του Adobe Flash Player 10 Beta 2.

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότερες καινούργιες εκδόσεις προγραμμάτων, έχουν την τάση να πολυπλοκεύουν τα πράγματα και να καταλήγουν να εκτελούν τις διάφορες εργασίες πιο αργά, αντί πιο γρήγορα. Κάθε μέρα που βγαίνει μία καινούργια αναβάθμιση κάποιου προγράμματος, με αναγκάζει να σκέφτομαι όλο και περισσότερο την αγορά κάποιας αναβάθμισης στο σύστημα μου. Θυμάμαι πριν 10 - 15 χρόνια σε έναν παλιό 486 υπολογιστή που είχα με 12MB ram και με τραγική σχεδόν ανύπαρκτη κάρτα γραφικών, να μπαίνω στο Ίντερνετ με τον Netscape και να μπορώ να βλέπω (με τρελά αργό buffering) βιντεάκια χωρίς σπασίματα κατά την αναπαραγωγή τους. Είναι δυνατών το 2008 να βλέπω video στο YouTube από Safari σε Mac, Firefox στον EEEpc και να τρίζουν; Το χειρότερο είναι όταν πραγματοποιώ Full Screen αναπαραγωγή Flash Video στον Desktop Υπολογιστή μου, σε περιβάλλον Vista και τρίζει το Video. Είναι να μην τρελαίνεσαι;

Εκεί που έπαθα κυριολεκτικά ΣΟΚ, είναι όταν σήμερα το πρωί πραγματοποίησα αναβάθμιση από την έκδοση 9.0.1240 στην 10 Beta 2, για Internet Explorer του Flash Player της Adobe και προς μεγάλη μου λύπη όλα τα Flash Video που έτρεχαν από τον Explorer έτριζαν, κολλάγανε και γενικότερα η αναπαραγωγή ήταν πολύ χάλια.
Αμέσως εγκατέστησα την παλαιότερη έκδοση του Flash Player και όλα τα Video έπαιζαν ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμη και όταν ο υπολογιστής ήταν σε μεγάλο φόρτο εργασιών.

Εάν λοιπόν έχετε και εσείς τα ίδια προβλήματα σας συνιστώ να μην πραγματοποιήσετε καμία απολύτως αναβάθμιση στον Adobe Flash Player και εάν δεν μπορείτε να βρείτε την παλαιότερη έκδοση στο Ίντερνετ, μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ:


http://www.filehippo.com/download_flashplayer_ie/4007/
http://pctrela.googlepages.com/install_flash_player_active_x.exe

slow video play adobe flash youtube slow problem video beta version

0 comments:

Post a Comment