Thursday, May 29, 2008

Start Button απο Vista στα XP εντελώς δωρεάν

Μία σημαντική διαφορά που έχουν τα Windows Vista έναντι των Xp, είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Start Button. Είναι σαφώς πιο εύχρηστη και αυτό διότι παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα άμεσης αναζήτησης οποιουδήποτε προγράμματος χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε μέσα σε άπειρες λίστες που συσσωρεύονται σιγά σιγά με την πάροδο του χρόνου, από τα διάφορα προγράμματα που κάνετε Install κάθε φορά.
Τελευταία χρησιμοποίησα Windows Xp και το πρώτο πράγμα που ένιωσα ότι μου έλειπε ήταν αυτή ακριβώς η δυνατότητα που μου παρείχε η γραμμή εκκίνησης των Vista.

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να δώσετε μία περιουσία για να αγοράσετε την καινούργια έκδοση των Windows και να έχετε αυτή την λειτουργία, διότι η Lee-Soft
http://www.lee-soft.com/ προσφέρει εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα ViStart που στην ουσία πρόκειται για μια μεταφορά του Start Button των Vista στα Xp. Λειτουργεί καταναλώνοντας πολύ λίγους πόρους στο σύστημα σας, έχει Opacity (δηλαδή ημιδιαφανές, επιτρέποντας να φαίνονται τα προγράμματα που εκτελούνται την δεδομένη στιγμή) και επιπρόσθετα μπορεί να δεχθεί και Skins ώστε να το φέρεται στα μέτρα σας. Πιστέψτε με είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα που θα βάλλετε στον υπολογιστή σας.



Τέλος για τους πιο απαιτητικούς η Lee-Soft προσφέρει και το ViOrb που μετατρέπει το κουμπί εκκίνησης σε σφαίρα ακριβώς όπως είναι και στα Vista + δέχεται και αυτό Skins.
Νομίζω μας κάλυψαν!

vista start button into xp change make xp like vista search vista startbutton clone for xp

3 comments:

Κι αν θες να το κάνεις να μοιάζει εντελώς σαν τα Vista χρησιμοποίησε το Vista Transformation Pack.

Με το VTP έβαλά τα Vistart + ViOrb. Τελικά το ViStart δεν το χρησιμοποιώ γιατι περίμενα μισή ώρα να ανοίξει το Start Menu

Ελπίζω να κατάφερες να το τρέξεις, δεν θυμάμαι αν θέλει reboot, για να λειτουργήσει. Το έχω εγκαταστήσει σε 3 υπολογιστές (και μάλιστα σχετικά παλιούς) και είχε λειτουργήσει άψογα.

Ναι το δούλεψα αλλά το σταμάτησα.

Post a Comment