Friday, March 13, 2009

Προστατεύστε τα Windows XP, με τον Windows Defender!

Μπορεί η Microsoft να έχει ενσωματώσει στα Vista τον Windows Defender, ως πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλα λογισμικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και για τα Windows XP!

Πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να εγκαταστήσουν και μάλιστα εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα προστασίας από κακόβουλα λογισμικά (με λειτουργίες πραγματικού χρόνου ελέγχου) “Windows Defender”. To συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ελεύθερο για χρήση από το 2005, που μέχρι τότε ήταν γνωστός ως “Microsoft Antispyware” και μέχρι και σήμερα αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις, για να διασφαλιστούν οι χρήστες των Windows παγκοσμίως ενάντια στην αυξανόμενη απειλή του κακόβουλου λογισμικού. Δυνατά στοιχεία του αποτελούν η πλήρης συμβατότητα του με τα Windows, η πολύ χαμηλή κατανάλωση πόρων στο σύστημα μας, η συνεχόμενη αναβάθμιση της βάσης δεδομένων του και φυσικά ότι προσφέρετε εντελώς δωρεάν.



Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς, ότι η κίνηση της Microsoft να προσφέρει τον Windows Defender μαζί με τα Vista και να μην τον εμφανίζει πουθενά στα XP, αλλά ούτε και στις συνεχόμενες αναβαθμίσεις τους SP3, παρά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της, δεν είναι τυχαία. Στο παιχνίδι των υποτιθέμενων καινοτομιών των Windows Vista, προγράμματα που προΰπαρχαν και μάλιστα δωρεάν, προσπάθησαν να πείσουν τους καταναλωτές ότι τα “ καινούργια “ Windows Vista , άξιζαν των προγενέστερων λειτουργικών συστημάτων.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν τον Microsoft Windows Defender, για την προστασία των Windows XP, εντελώς δωρεάν από την διεύθυνση : http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/defender/default.mspx

Προσοχή, για να αναβαθμίζεται αυτόματα η βάση δεδομένων του Windows Defender με τις πιο πρόσφατες απειλές και τα κακόβουλα λογισμικά, θα πρέπει τα Windows Xp σας, να αναβαθμίζονται συνεχώς με τα τελευταία patches της εταιρίας “ Windows Updates”

0 comments:

Post a Comment