Thursday, March 5, 2009

Σχεδιάστε το σπίτι των ονείρων σας με τα εύκολα εργαλεία της IKEA!

Εάν θέλατε πάντα να σχεδιάσετε το δωμάτιο, την κουζίνα ή το γραφείο των ονείρων σας και δεν μπορούσατε να βρείτε ένα εύκολο και γρήγορο πρόγραμμα να κάνει αυτήν την δουλεία, τότε τα IKEA Planner Tools είναι το εργαλείο για εσάς!

Πρόκειται για μία εντελώς δωρεάν εφαρμογή, που μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα των γνωστών καταστημάτων της ΙΚΕΑ ( Για την ιστορία η επωνυμία της εταιρίας ΙΚΕΑ προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από την Ελληνική λέξη «Οικία», που σημαίνει Σπίτι, Χώρος Διαμονής ). Οι άνθρωποι της εταιρίας στην προσπάθεια τους να προωθήσουν καλυτέρα τα προϊόντα τους και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, δημιούργησαν μία πολύ απλή εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε μπορεί να χειριστεί απλά έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, να σχεδιάσει κάποιους προσωπικούς χώρους, κάνοντας χρήση αποκλειστικά των προϊόντων της εταιρείας. Υπάρχει ένας αρκετά πλήρες κατάλογος των προϊόντων τόσο σε ποικιλία αλλά και σε τιμολόγηση, που ο χρήστης έχει στην διάθεση του, για να σχεδιάσει το χώρο της επιλογής του.



Το πρόγραμμα ΙΚΕΑ Planner Tools, είναι από τα πιο εύχρηστα προγράμματα που θα χρησιμοποιήστε ποτέ και αρκετοί από εσάς δεν θα χρειαστεί ούτε να ανατρέξουν στα βοηθήματα χρήσης του προγράμματος. Μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα από τα σχέδια σας και να τα προβάλετε τόσο σε δυσδιάστατη, αλλά και σε τρισδιάστατη απεικόνιση. Φυσικά ο εύκολος χειρισμός του προγράμματος και ο λυτός σχεδιασμός του έρχεται και με κάποια μειονεκτήματα, υπάρχουν αρκετές στερήσεις όσο αφορά την τοποθέτηση μικροαντικειμένων και χρωμάτων , υλικών στους τοίχους, τα ταβάνια και τα πατώματα, αλλά είναι απόλυτα λογικό καθώς τα IKEA Planner Tools, έχουν ως σκοπό να προβάλλουν περισσότερο τα προϊόντα της εταιρίας.



Όπως και να έχει αξίζει να δοκιμάσετε την παραπάνω εφαρμογή και ειδικά για όσους σκέφτονται να δημιουργήσουν τον δικό τους προσωπικό χώρο και θέλουν να δουν τις ιδέες τους σχεδιασμένες, το συγκεκριμένο πρόγραμμα τους έρχεται γάντι!

Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από την διεύθυνση:
http://www.ikea.com/ms/en_US/rooms_ideas/splashplanners.html και είναι συμβατό με Windows XP και Vista.

0 comments:

Post a Comment