Tuesday, November 4, 2008

Κυκλοφόρησε το Windows Vista Service Pack 2 Build 16497 Pre-Beta!

Μπορεί να μην είναι ακόμη η τελική έκδοση της αναμενόμενης αναβάθμισης των Windows Vista, αλλά είναι σίγουρα αρκετοί που θα ήθελαν να την εγκαταστήσουν και να εκμεταλλευτούν τις καινούργιες δυνατότητες που θα προσφέρει. Μέσα στις αναβαθμίσεις που θα περιέχονται στο SP2 των Vista, είναι και η υποστήριξη Bluetooth 2.1, η δυνατότητα να δημιουργίας δεδομένων σε Blue Ray δισκάκια, η καινούργια έκδοση Search 4, που υπόσχεται πιο γρήγορες και ακριβές αναζητήσεις αρχείων, υποστήριξη των επεξεργαστών Via 64 bit, ευκολότερη σύνδεση και διαχείριση ασύρματων δικτύων, καθώς και ένα πλήθος άλλων λιγότερο σημαντικών αναβαθμίσεων.

Παρόλα αυτά δεν σας προτείνουμε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση του SP2, καθώς πρόκειται ακόμη για Pre Beta έκδοση. Εάν πάλι χρειάζεστε οπωσδήποτε κάποια από τις καινούργιες δυνατότητες που υπόσχετε το όλο πακέτο, τότε μπορείτε να το κατεβάσετε από την διεύθυνση:

http://download.softpedia.com/dl/63d4f51c1ba3533bc5f04cf930f6f0d0/49101f5d/100112640/software/other_tools/updates/vistasp2.zip

Η ολοκληρωμένη έκδοση του SP2 των Windows Vista αναμένετε να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2009.

4 comments:

οσα service pack και να βγαλουνε τα svista παλι για svista θα ειναι

roverand και εγώ αυτής της άποψης ήμουν, είχα βάλει βίστα πριν ενάμισι χρόνο και τα έσβησα μέσα σε ένα μήνα. Πριν 2 μήνες αγόρασα τετραπύρηνο πισί και είπα να βάλω βίστα για να εκμεταλλευτώ πλήρως τις δυνατότητες των βίστα (64bit x 4 cpu, dx10.1, κτλ) και αφού έβαλα και το SP1 μπορώ να πω πως λειτουργούν πολύ καλύτερα από τα ΧΡ. Ούτε ένα κρασάρισμα, τίποτα. Τα έχουν βελτιώσει πολύ. Πλέον τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει διπύρηνο + πάνω.

Νομίζω όμως ότι τα Windows 7 θα εγκατασταθούν παντου...οπώτε και SP 3 να βγει, για τα Vista...άχρηστο θα είναι. Τα λεφτά που χάλασε η εταιρία στα Vista, έπρεπε να τα βάλει στα XP, να κυκλοφορήσει SP4. LOL ;)

Μα η Microsoft αυτό έκανε πάντα. Είναι όλα θέμα marketing. Ξεκίνησε από τα Windows 1,2,3 τα οποία ήταν φοβερά για την εποχή τους, συνέχισε με το Win95 το οποίο ήταν αποτυχία, το Win98 άξιζε, το Win2000 καλύτερα να έβαζες DOS, τα WinΧΡ ήταν όλα τα λεφτά, τα βίστα ήταν σβήστα, και τώρα τα Win7 θα είναι τέλεια. Αυτό που κάνει η Microsoft είναι απλά θέμα marketing. Ουσιαστικά τα Win95 και τα Win2000 ήταν πιο "σβήστα" από τα βίστα. Όμως κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερο βάρος σ'αυτά, επειδή βγήκαν μόλις 2 χρόνια μετά τα προηγούμενα, και τα επόμενα βγήκαν μόλις 2 χρόνια μετά από αυτά. Τα βίστα είναι τα μόνα Windows που η Microsoft καθυστέρησε τόσο πολύ να βγάλει. Και το χειρότερο, καθυστερεί υπερβολικά την official κυκλοφορία των Win7.

Post a Comment