Saturday, November 8, 2008

Άμεση προβολή των Φωτογραφιών,Video και συνημμένων αρχείων του Gmail λογαριασμού σας, με το Xoopit!

Μία πολύ σημαντική λειτουργία που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το Gmail, είναι η άμεση αναζήτηση των συνημμένων αρχείων που υπάρχουν μαζί με τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα. Τέτοια αρχεία είναι συνήθως Φωτογραφίες και Video που ανταλλάζουμε με συγγενείς και φίλους, που με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται συνεχώς και η αναζήτηση τους, γίνεται αρκετά δύσκολη και καμιά φορά αδύνατη, όταν το πλήθος των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μας είναι μεγάλο.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να μας την δώσει η εντελώς δωρεάν υπηρεσία Xoopit.com



Αφού κάνουμε την εγγραφή και ορίσουμε τον λογαριασμό του Gmail που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε, το Xoopit αναλαμβάνει να μας προβάλει τα συνημμένα αρχεία και να μας τα ταξινομήσει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους και τον τύπο τους, μέσα από μία καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα με Multimedia χαρακτήρα.
Το Xoopit.com όμως δεν τελειώνει εδώ. Οι προγραμματιστές του κυκλοφορήσαν και Plugin για τον Firefox, έτσι ώστε οι δυνατότητες που προσφέρει το Xoopit να εμφανίζονται κατευθείαν από την ιστοσελίδα της Google Mail, πάνω σε μία δυναμική μπάρα στο πάνω μέρος της σελίδας.


Είναι οπωσδήποτε μία πολύ καλή υπηρεσία που έλλειπε από το Google Mail και που σίγουρα θα χρησιμοποιείτε σχεδόν καθημερινά!

Γίνεται μέλος του Xoopit και κατεβάστε το plugin για το Gmail από την διεύθυνση www.Xoopit.com
Search fotos videos attachments from google mail gmail plugin firefox xoopit γρήγορη αναζήτηση φωτογραφιών βίντεο αρχείων συνημμένων από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο άμεσα

0 comments:

Post a Comment