Friday, November 28, 2008

Το Vista Sidebar τώρα και για τα Windows XP!


Ένα από τα καινούργια χαρακτηριστικά των Vista, τo Windows Sidebar μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιήσετε και στα Windows Xp. Δεν πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο μοιάζει με το συγκεκριμένο Sidebar, αλλά ακριβώς για το ίδιο και αυτό επιτυγχάνετε μέσο ενός συγκεκριμένου προγράμματος που εξομοιώνει λειτουργίες και δυνατότητες του πυρήνα των Vista, επιτρέποντας έτσι εφαρμογές τους να τρέχουν και στις παλαιότερες εκδόσεις των Windows.
Αφού προχωρήσετε στην εγκατάσταση του προγράμματος συμβατότητας Alky For Applications \ installer.exe (προσοχή κατά την εγκατάσταση θα σας ζητηθεί να γράψετε ένα επίσημο κλειδί εγκατάστασης των Windows Vista, απλά προσπεράστε το και αφήστε το κενό), εγκαταστήστε και τα παρακάτω πακέτα Windows_Sidebar_Installer.exe και Gadget Extractor.exe
Το πρόγραμμα συνοδεύεται και με μία συλλογή χρήσιμών Widgets, όπως ρολόι, ημερολόγιο, σημειωματάριο, εμφάνιση των φωτογραφιών σας, καιρός κτλπ.


Κατά την εκτέλεση του, το Sidebar δεν παρουσιάζει προβλήματα, τα χαρακτηριστικά και οι παραμετροποιήσεις των Widgets είναι ακριβώς ίδιες με τα Vista (opacity, drag and drop, αλλαγή πλευράς τοποθέτησης κτλπ). Τελειώνοντας αξίζει να αναφέρουμε πως δεν χρειάζονται ιδιαίτερες απαιτήσεις για την εκτέλεση του προγράμματος και τρέχει ικανοποιητικά ακόμη και σε παλαιότερους υπολογιστές.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Vista Sidebar για τα Windows XP από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα:
http://joshoon.deviantart.com/art/Windows-Sidebar-Real-one-Pack-75626472?loggedin=1

Αρχεία: http://www.deviantart.com/download/75626472/Windows_Sidebar__Real_one_Pack_by_joshoon.zip

2 comments:

Post a Comment