Wednesday, September 3, 2008

Αποτελέσματα δημοσκόπησης «Πως μάθατε για το PCtrela;»

Η δεύτερη δημοσκόπηση του PCtrela, ολοκληρώθηκε με συμμετοχή 49 φίλων, που επισκέφτηκαν το συγκεκριμένο Blog και θέλησαν να ψηφίσουν, προσφέροντας μου βασικές πληροφορίες, για την επισκεψημότητα του συγκεκριμένου Τεχνολογικού Blog.


Δυστυχώς και για άγνωστο λόγο, κανείς δεν ήρθε από την δημοφιλή μηχανή αναζήτησηςYahoo.com Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ή το Blogspot.com που συνεργάζεται με την Google δεν εμφανίζει αποτελέσματα σε αυτήν ή ότι οι χρήστες δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Yahoo.


Το 34 % (ήταν και το μεγαλύτερο ποσοστό) από το τυχαίο δείγμα που πήρε μέρος στην δημοσκόπηση, δήλωσε ότι είχε προέλθει από την Google. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο η μηχανή της Google ενημερωνόταν και εμφάνιζε τα διάφορα θέματα του PCtrela και συνετέλεσε αρκετά στο να αυξηθεί η επισκεψημότητα  μας. Πιστεύω ότι η πιο σημαντική κίνηση που πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε ασχολείται με την δημιουργία ιστοσελίδων, θα είναι να προσπαθήσει να εμφανίζεται η ιστοσελίδα του στην μηχανή αναζήτησης της Google. Όσο θα εμφανίζεται σε αυτήν, η επισκεψημότητα και οι αναγνώστες των άρθρων σας θα αυξάνονται καθημερινά.


Ακολούθησαν τα παρακάτω ποσοστά:



Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην έρευνα, για τις πολύτιμες πληροφορίες που έδωσαν για το PCtrela.


Καλό μήνα και καλό χειμώνα!

0 comments:

Post a Comment