Saturday, September 6, 2008

Αυτοματοποιήστε λειτουργίες του υπολογιστή με Mouse Gestures!

Το ξέρατε ότι μπορείτε να ανοίγετε ή να κλείνετε τις εφαρμογές τις επιλογής σας, να αντιγράφετε ή να διαγράφετε αρχεία και να πραγματοποιείτε αυτοματοποιημένες λειτουργίες, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις με το ποντίκι σας;

Με το εντελώς δωρεάν πρόγραμμα Mazzick, μπορείτε να ρυθμίσετε με Gestures (δηλαδή την κίνηση που θέλετε να κάνετε με το ποντίκι), να πραγματοποιεί οποιαδήποτε λειτουργία του υπολογιστή σας επιθυμητέ! Για παράδειγμα μπορείτε να του ορίσετε ότι όποτε κάνετε ένα “ W “, να ανοίγει το Word ή όποτε κάνετε ένα “ e “ να ανοίγει ο Explorer κτλπ.
Τα διάφορα Gestures εκτελούνται κρατώντας πατημένο το μεσαίο κουμπί του ποντικιού και αυτό για να μην σχεδιάσουμε κάποιο από αυτά κατά λάθος.


Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να εκτελούμε προγράμματα με αυτόν τον τρόπο, από το να ψάχνουμε το Desktop ή το Start Button των Windows, για Shortcuts προγραμμάτων.
Τέλος το συγκεκριμένο πρόγραμμα ίσως φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο, σε όλους εκείνους που έχουν Touch Screen οθόνες και θα ήθελαν να πραγματοποιούν λειτουργίες με Gestures!

Το πρόγραμμα Mazzick, είναι συμβατό με τα Windows Xp/ Vista και μπορείτε να το κατεβάστε εντελώς δωρεάν, από την διεύθυνση : http://devrexster.googlepages.com/home


Mazzick start programs using mouse gestures create shortcuts with mouse draws gestures windows

0 comments:

Post a Comment