Friday, August 1, 2008

Καλό μήνα και καλές διακοπές!

Άλλος ένας ζεστός μήνας του καλοκαιριού πέρασε και ήρθε επιτέλους και ο Αύγουστος. Όποια και να είναι τα σχέδια σας αυτό το μήνα το PCtrela σας εύχεται να περάσετε όσο πιο ξεκούραστα και καλά γίνεται. Για όσους δεν μπορέσουν να απομακρυνθούν και αυτό τον μήνα από τον προσωπικό τους Υπολογιστή, οι δυνατότητες πρόσβασης στο Internet είναι αρκετές, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Είτε με την χρήση Mobile Internet, από εταιρίες υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας είτε αναζητώντας ελεύθερα σημεία πρόσβασης Wi-Fi, που πιστέψτε με είναι πάρα πολλά και το σημαντικότερο από όλα, εντελώς δωρεάν! Τα περισσότερα Ελληνικά νησιά μάλιστα, έχουν πλέον γραμμές DSL και οι περισσότερες καφετέριες έχουν πρόσβαση στο Internet και την μοιράζονται ανοιχτά και ελεύθερα με ασύρματα routers και modems. Αν έχετε Desktop, Laptop, UMPC και κινητό με Wi-Fi μη διστάσετε να συνδεθείτε σε αυτά.



Το PCtrela κοντεύει τους 3 μήνες από την μέρα δημιουργίας του και θέλει να ευχαριστήσει, όλους όσους το επισκέφτηκαν και συνεχίζουν να το επισκέπτονται.
Σύντομα θα γίνουν και αλλαγές στο συγκεκριμένο Blog και πιθανόν, θα γίνει αναζήτηση ενός καινούργιου λογότυπου. Όποιος/α θα ήθελε να βοηθήσει ή έχει να προτίνει κάποια ιδέα, για το πώς θα έπρεπε να είναι το λογότυπο του συγκεκριμένου Blog, μπορεί να στείλει ελεύθερα τις ιδέες και τα σχέδια του στο PCtrela@gmail.com.

Καλό μήνα και καλές διακοπές!

0 comments:

Post a Comment