Saturday, June 6, 2009

Μάθε που ψηφίζεις!

Έχουν πιάσει για τα καλά οι ζέστες και σίγουρο είναι, ότι αρκετοί Αθηναίοι θα εκμεταλλευτούν το τριήμερο, για να ξεκουραστούν και να απομακρυνθούν από την Αθήνα. Υπάρχουν όμως και αρκετοί συμπολίτες μας, που δεν έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν λιγάκι από την καθημερινότητα και θα παραμείνουν στον τόπο διαμονής τους…
Για όλους αυτούς λοιπόν που δεν έχουν την επιλογή να κάνουν κοπάνα…. από τις εκλογές, καλό θα ήταν να ενημερωθούν, για το που μπορούν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα στην διεύθυνση http://www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm οι πολίτες μπορούν να πληροφορηθούν, για το πού πρέπει να ψηφίσουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δηλώσουν το όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο και έτος γέννησης τους και η ιστοσελίδα θα σας ενημερώσει αμέσως, για τον Ειδικό Εκλογικό σας Αριθμό, σε πιο Εκλογικό Διαμέρισμα ψηφίζεται καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.
Η σελίδα εκμεταλλευομένη τις καινούργιες τεχνολογίες, είναι σε θέση να προβάλει ακόμη και χάρτη, με την ακριβή τοποθεσία του εκλογικού σας κέντρου, για άμεση εκτύπωση εφόσον το χρειαστείτε.

pou psifizo , που ψηφίζω ;

1 comments:

Μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές (Βουλευτικές Εκλογές 22 Μαΐου 2011 - στην Κύπρο)

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ http://www.kyproekloges.com/poupsifizo
ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΩ http://www.kyproekloges.com/pospsifizo

Δείγματα Ψηφοδελτίων

Επαρχίας Λευκωσίας
Επαρχίας Λεμεσού
Επαρχίας Αμμοχώστου
Επαρχίας Λάρνακας
Επαρχίας Πάφου
Επαρχίας Κερύνειας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ
ΑΡΘΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Post a Comment