Saturday, February 7, 2009

Επιτέλους κυκλοφόρησε η πρώτη Beta έκδοση του ViSplore! Αποκτήστε το Aero των Vista στα Windows XP!

Είχαμε αναφερθεί και σε παλαιότερα άρθρα στα αρκετά χρήσιμα προγράμματα της LeeSoft, που έχουν ως σκοπό να εξομοιώσουν κάποιες από τις πολύ καλές δυνατότητες των Windows Vista σε περιβάλλον XP και μάλιστα εντελώς δωρεάν.
Μετά το Vistart και το Viorb κυκλοφόρησε ύστερα από μακρόχρονη αναμονή η πρώτη Beta του Visplore, του προγράμματος που εξομοιώνει τις Aero διαφάνειες των παραθύρων των Vista, μαζί με την δυνατότητα περιήγησης των διευθύνσεων μας σε (breadcrumbs) .
Παραδοσιακά η δρομολόγηση μας στους διάφορους φακέλους του υπολογιστή, γίνεται πληκτρολογώντας τις διευθύνσεις και κάνοντας χρήση των καθέτων, slashes. Με τα breadcrumbs η δρομολόγηση γίνεται με ένα απλό κλίκ του ποντικιού, στους διάφορους υποφακέλους του συστήματος, που μας εμφανίζονται με την μορφή λίστας.


Το πρόγραμμα δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση για την λειτουργία του και το σημαντικότερο δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τα αρχεία των Windows, απλά με την εκτέλεση του προγράμματος αποκτούμε και εφόσον το επιλέξουμε το Aero περιβάλλον και τα Breadcrumbs των Vista!

Μπορεί τα Windows 7 να είναι καθοδόν, αλλά για άλλη μία φορά τα Windows Xp μας δείχνουν πόσο δυνατό λειτουργικό είναι!

Μπορείτε να κατεβάσετε το Visplore εντελώς δωρεάν από την διεύθυνση:
http://lee-soft.com/visplore/index.html

Σχετικά, παλαιότερα άρθρα :
http://pctrela.blogspot.com/2008/08/visplore-beta.html

1 comments:

Τα κάνει αόρατα :)

Post a Comment