Friday, October 10, 2008

Πολλαπλής αφής Touch Screen σύντομα στα UMPC EEEPC της ASUS!


Αυτά είναι νέα, σύμφωνα με ανακοινώσεις της Digitimes, η AsusTek Computers ετοιμάζεται να βγάλει στην παραγωγή υπέρφορτους υπολογιστές, με οθόνες TouchScreen που υποστηρίζουν πολλαπλή αφή! Η πολλαπλή αφή, στις οθόνες αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που χειριζόμαστε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οι λειτουργίες τους θα έχουν εφαρμογή στο καινούργιο λειτουργικό της Microsoft Windows 7. Η συγκεκριμένη τεχνολογία πολλαπλής αφής, είναι παρόμοια με αυτήν που έχουμε δει στο Iphone και ο χρήστης θα μπορεί με Gestures, να μετακινείται στις διάφορες εφαρμογές, να αλλάζει το μέγεθος των φωτογραφιών και να χειρίζεται πολύπλοκες εφαρμογές και παιχνίδια όπως ακριβώς και στο εντυπωσιακό Microsoft Surfaces.
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως, είναι πως η Asus σκοπεύει να ενσωματώσει αυτήν την καινούργια τεχνολογία στην πολύ πετυχημένη σειρά EEEpc, που έφερε επανάσταση στους φτηνούς φορητούς υπερυπολογιστές UMPC μέσα στις αρχές του πρώτου τετραμήνου του 2009!
Ο μόνοι υπολογιστές που μέχρι τώρα υποστηρίζουν αυτήν την τεχνολογία είναι το EEEpc 900 και τα επόμενα μοντέλα της σειράς, καθώς και ο Mac Book Air της Apple.
Εάν πάλι δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την κυκλοφορία των συγκεκριμένων μοντέλων με Multiple TouchScreen και σας αρέσουν τα Mods, στο πολύ προσεχές μέλλον θα μπορείτε να αγοράσετε και να βρείτε ξεχωριστά Kit οθονών πολλαπλής αφής και να τα εγκαταστήσετε στα ήδη υπάρχων UMPC σας.


Πηγή: http://jkkmobile.blogspot.com/2008/10/touchscreen-eee-pc-finally-coming.html

Multiple finger touch screen asus eee eeepc pc umpc 900 I phone iphone gestures

0 comments:

Post a Comment