Thursday, October 2, 2008

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, για τον νικητή των Browser!


Λίγο πολύ τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ήταν αναμενόμενα και ο λόγος για ακόμη μια φορά στον πολύ επιτυχημένο Browser FireFox. Τα αποτελέσματα της έρευνας ξεκάθαρα. Από τυχαίο δείγμα 61 ατόμων, το 68 % πιστεύει ότι ο Firefox θα καταφέρει να βρίσκεται νικητής, ανάμεσα στους διάφορους Browser που κυκλοφορούν. Ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 14 % ο ενός μηνός Beta Browser της Google Crome, που αν και δείχνει αρκετά υποσχόμενος από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα, δεν καταφέρνει να ρίξει τον FireFox από τον θρόνο του. Τις τελευταίες θέσεις στο βάθρο των Browsers, ο Opera με 11 %, ο Internet Explorer στο πολύ χαμηλό και όχι άδικα 4 % και τέλος ανύπαρκτα και παντελώς αδιάφορος ο Safari.


Ο Σεπτέμβριος αποτέλεσε ένα μήνα σταθμό στην ιστορία των Browsers, αποτέλεσε ένα διάστημα που οι διάφορες εταιρίες προσπάθησαν να παρουσιάσουν στο κοινό, τις καινοτομίες και τις δυνατότητες των καινούργιων και βελτιωμένων Browser τους. Η χρήση του διαδικτύου, είναι η πιο συχνή δραστηριότητα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, όποια εταιρεία δημιουργήσει τον καλύτερο Browser, θα αποκομίσει απίστευτα κέρδη και μάλιστα στην πιο κερδοφόρα αγορά, το Internet. Ο Firefox 3 ήταν ότι καλύτερο πρόσφερε η προηγούμενη έκδοση του, σε όλο του το μεγαλείο και ακόμη περισσότερα. Δεν ήταν μόνο απλά πιο δυνατός, ήταν αρκετές φορές πιο γρήγορος, κάτι που σπάνια βλέπουμε στις καινούργιες εκδόσεις προγραμμάτων. O Crome αν και έκανε εντυπωσιακή είσοδο, έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά. Δεν μπορώ να πω πως συμπεριφέρεται αρκετά γρήγορα σε αργούς υπολογιστές, αλλά οι δυνατότητες του είναι τεράστιες και η προσθήκες Plug In είναι αυτές που πιστεύω, θα τον απογειώσουν για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
Ο Internet Explorer, απλά απογοητευτικός, είναι αρκετά αργός, έχει σοβαρά προβλήματα Security, κολλάει και απλά δεν πετυχαίνει με κανένα τρόπο να πετύχει τον σκοπό για τον οποίο προγραμματίστηκε να εκτελεί.
Προσωπικά ήμουν φανατικός του Internet Explorer 7, για πάρα πολύ καιρό, αλλά τον ξέχασα εντελώς όταν χρησιμοποίησα τον FireFox 3. Όσο αφορά τον IE8, δεν με απασχολεί καθόλου η κυκλοφορία του, O Crome με πολύ λιγότερο κόπο τον εξαφάνισε εντελώς. O Opera κατά την γνώμη μου, είναι ένας πάρα πολύ καλός εναλλακτικός FireFox, αλλά αφού υπάρχει νικητής, γιατί να συμβιβαζόμαστε με λιγότερα;
Συγχαρητήρια FireFox 3!

Στην παρακάτω διεύθυνση ακολουθούν συγκριτικά τεστ ανάμεσα στους Browser:
http://lifehacker.com/5044668/beta-browser-speed-tests-which-is-fastest

2 comments:

Για σας
εχω τον spybot- search & destroy 1.5.2 στα ελληνικα , και θελω να κανω update την πιο νεα εκδοση , για να ειναι αποτελεσματικος.
Μου βγαζει ομως update στα γερμανικα !
πως μπορω ναεχω την νεα εκδοση στα ελληνικα?
τι να κανω?
Σας Ευχαριστω πολυ

Φιλλιπας

Δυστυχώς δεν γνωρίζω καλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μπορείς εναλλακτικά να δοκιμάσεις και άλλα τέτοια προγράμματα, μερικά μάλιστα παρέχονται και εντελώς δωρεάν.

http://www.filehippo.com/software/antispyware/

Post a Comment