Tuesday, October 28, 2008

Υπολογίστε την διάρκεια ζωής μπαταρίας του Φορητού σας Υπολογιστή!


Αναρωτηθήκατε ποτέ, πόσο πραγματικά μπορεί να αντέξει ο φορητός σας υπολογιστής, όταν βρίσκετε εκτός ρεύματος;

Με το εντελώς δωρεάν πρόγραμμα Battery Eater, μπορείτε να ανακαλύψετε πόσο πραγματικά χρόνο αντέχει ο φορητός σας υπολογιστής, λειτουργώντας μόνο με την μπαταρία του. Η διαδικασία είναι απλή, αφού έχετε φορτώσει πλήρως τις μπαταρίες του, ξεκινάτε το πρόγραμμα και αφήνετε τον υπολογιστή ώστε να εξαντληθούν οι μπαταρίες. Μόλις ο υπολογιστής σβήσει, την επόμενη που θα τον ανοίξετε, το Battery Eater, θα σας παρουσιάσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως πόσο χρόνο χρειάστηκε ο υπολογιστής μέχρι να σβήσει, με ποιο ρυθμό εξαντλήθηκαν οι μπαταρίες από 100% έως το 0% καθώς και το πόσο σταθερά παρείχαν ρεύμα μέχρι την πλήρη αποφόρτιση τους.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σε θέση να θέσει τον φορητό σας υπολογιστή να δουλεύει ακόμη και με το 100% των δυνατοτήτων του, έτσι ώστε τα αποτελέσματα που θα παρουσιαστούν, θα είναι ο λιγότερος δυνατός χρόνος που μπορούμε να εργαστούμε στον υπολογιστή κάτω από πλήρες φόρτο εργασίας, αφού τότε ο υπολογιστής καταναλώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά ενέργειας.
Είναι δυνατή και η προσθήκη Add-Ons καθώς και η υποστήριξη πολλαπλών ξένων γλωσσών.

Το Battery Eater μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από την διεύθυνση:
www.batteryeater.com
δωρεάν πρόγραμμα για την Διάρκεια ζωής μπαταρίας φορητού υπολογιστή πόσο κρατάει η μπαταρία estimate time battery life measure how long does my laptop batteries last until shut down program software freeware download

0 comments:

Post a Comment