Tuesday, June 24, 2008

Diablo 3 Φήμες ή πραγματικότητα;;;

Μετά από 11 χρόνια, που κυκλοφόρησε η σειρά Diablo της Blizzard, ένα από τα πιο καλά Action RPG παιχνίδια, που είχαν καθηλώσει ανθρώπους, να παίζουν ασταμάτητα και φανατικούς οπαδούς από όλο τον κόσμο, που το χαρακτηρίζουν να είναι ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια EVER, επιτέλους αρχίζει να γίνετε πραγματικότητα και το 3 μέρος της σειράς μέσα από πληροφορίες της ιστοσελίδας Noobwars.gr και συγκεκριμένα http://www.noobwars.gr/games/diablo-3-en-opsei.html.

Η πρώτη φήμη είχε ακουστεί σαν πρωταπριλιάτικο αστείο στο Softpedia.com http://news.softpedia.com/news/Diablo-III-Packshot-and-Info-Leaked-82083.shtml

Και στα παρακάτω δύο άρθρα:
http://news.softpedia.com/news/Rumor-Diablo-III-to-Be-Announced-this-Summer-or-Sooner-82043.shtml

http://news.softpedia.com/news/New-Diablo-3-Rumors-MMO-3D-and-Class-Info-81467.shtml

Δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο αν πρόκειται για MMO παιχνίδι ή αν θα παραμείνει Action RPG με στοιχεία Multiplayer. Το σίγουρο όμως είναι ότι εάν όντως σύντομα κυκλοφορήσει, θα πρόκειται για έναν δυνατό τίτλο, όπου θα πουλήσει τρελά και θα είναι δημιουργία μίας εταιρίας που ευθύνεται και για την δημιουργία δυνατών τίτλων και σειράς παιχνιδιών όπως το Warcraft και το Starcraft.

Θεωρίες για το σενάριο και την ιστορία του τίτλου έχουν ακουστεί πολλές και μάλιστα από την δημοτικότητα του Diablo, χρήστες είχαν αρχίσει να προτείνουν σενάρια για το 3 μέρος του παιχνιδιού και συγγραφείς είχαν αρχίσει να γράφουν βιβλία του φανταστικού με ιστορίες και περιπέτειες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Παράλληλα δημιουργήθηκαν πολλές ιστοσελίδες του επερχόμενου Diablo 3 (καμία δυστυχώς επίσημα), που δημοσίευαν φήμες και νέα σχετικά με το παιχνίδι αυτό. http://www.diablofans.com/

Τελειώνοντας αν όλα πάνε καλά και όντος κυκλοφορήσει το Diablo 3 ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα μιλάμε για το πιο πολυαναμενόμενο τίτλο ακόμη και από το DOOM 3 και από το Duke Nukem Forever!

Προσοχή! Το Diablo 3, λίγες μέρες μετά το άρθρο ανακοινώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί και ότι αναμένετε να κυκλοφορήσει. Οι φήμες βγήκαν τελικά αληθινές!
Μία επίσκεψη στο
www.blizzard.com θα σας λύσει όλες τις απορίες. Trailer καθώς και Gameplay του παιχνιδιού κυκλοφορούν και στο YouTube.

0 comments:

Post a Comment