Tuesday, July 29, 2008

Το Facebook ανανεώνεται και κάνει Facelift!

Η γνωστή σε όλους μας Social ιστοσελίδα Facebook, ανανεώνεται και αλλάζει την εμφάνιση του! Συγκεκριμένα όσοι χρήστες επιθυμούν να δοκιμάσουν την δοκιμαστική Beta ακόμη έκδοση του μπορούν, πληκτρολογώντας http://www.new.facebook.com/ αντί του κλασσικού http://www.facebook.com/.
Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να δείτε το καινούργιο περιβάλλον, τότε μπορείτε να προσθέσετε .new. μπροστά από το url www.facebook.com/login.php σε www.new.facebook/login.php ή σε οποιαδήποτε παρόμοια κατάληξη της διεύθυνσης, για μία φόρα.
Το καινούργιο περιβάλλον είναι σαφώς πιο καλαίσθητο και εύχρηστο από το προηγούμενο και λογικά οι προγραμματιστές του, θα έχουν στο μυαλό τους την συμβατότητα και με άλλες εφαρμογές, για την πιθανή εξέλιξη του.
Σίγουρα μια τέτοια ανανέωση μόνο καλοδεχούμενη μπορεί να χαρακτηριστεί από τους χρήστες του, καθώς η καθημερινή χρήση του από εκατομμύρια ανθρώπους, λόγο της μεγάλης δημοτικότητας του, είχε αρχίσει να γίνεται μονότονη. Δεν είναι απίθανο να δούμε και διαφορετικές επιλογές στα χρώματα και στα θέματα του περιβάλλοντος του Facebook.
Καλό Poking!


Facebook facelift skin theme beta change colors αλλαγή χρωμάτων περιβάλλον θέματα δοκιμαστική new.facebook.com

0 comments:

Post a Comment