Friday, January 16, 2009

Αυτόματη αλλαγή Wallpaper στα Windows!

Όσο όμορφη και να είναι η επιφάνεια εργασίας σας, αργά η γρήγορα θα θέλετε να αλλάξετε την ταπετσαρία σας “Wallpaper” που χρησιμοποιείτε ή ακόμη καλύτερα ίσως να επιθυμούσατε να αλλάζει αυτόματα!
Με το εντελώς δωρεάν πρόγραμμα για Windows Automatic Wallpaper Changer, ο υπολογιστής θα επιλέγει μια φωτογραφία από την αγαπημένη σας συλλογή και να την ορίζει ως ταπετσαρία, μέσα σε ένα προκαθορισμένο χρονικό περιθώριο. Ακόμη το πρόγραμμα σας δίνει την δυνατότητα να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας με συγκεκριμένα φίλτρα όπως φωτεινότητα, αντίθεση, βάθος χρωμάτων καθώς και να κάνετε χρήση φίλτρων και εφέ πάνω σε αυτές. Εάν πάλι οι φωτογραφίες σας είναι πολύ μικρές ή οι διαστάσεις τους διαφέρουν από την ανάλυση της οθόνης σας, το πρόγραμμα μπορεί να τις επεξεργαστεί και μεγεθύνει ή σμικρύνει ανάλογα με την περίσταση.


Ένα πολύ καλό πρόγραμμα που δεν θα έπρεπε να λείπει από κανέναν υπολογιστή με λειτουργικό Windows και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, από την παρακάτω διεύθυνση : http://awc.smurphy.co.uk/

2 comments:

TO EBALA AN KAI ASXETOS POU EIMAI;8A MPOROUSA NA BALO THN ANARTISI SE MENA FISIKA ME LINK ;ME ANAFORA SE SENA AN 8ELEIS;EUXARISTO KAI PALI:

mporo na alla8o wallpaper sto blog mou?

Post a Comment