Αλλαξτε το μεγεθος των φωτογραφιων σας

Μάθετε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε αλλαγή μεγέθους και διαστάσεων φωτογραφιών με 2 μόνο κλικ στα Windows 7!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ MESSAGING ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτελείτε παραπάνω από ένα προγράμματα Instant Messaging; Μάθετε πως να αποκτήστε ελευθερία εύκολα και απλά!

TΟ PCΤΡΕΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ!

To PCΤρέλα αναβαθμίζεται και θα συνεχίσει να ανανεώνεται!

Wednesday, March 9, 2011

Δημιουργήστε την δικιά σας ιστορία αναζήτησης με την βοήθεια του YouTube Video Director!


Ένα από τα πειραματικά εργαλεία του YouTube, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μικρού μήκους βιντεάκια, που έχουν ως κεντρικό θέμα μία προσωπική ιστορία αναζήτησης, με την βοήθεια της δημοφιλής υπηρεσία Google. Πιο συγκεκριμένα το YouTube Video Director, αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει το βιντεό σας, γρήγορα και απλά, χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά, καθώς και τον τύπο αποτελέσματος (απλή αναζήτηση, εικόνα, βιβλίο, χάρτες, blog, ειδήσεις κτλπ), που εσείς θα διαλέξετε. Έπειτα μπορείτε να ταιριάξετε το τελικό αποτέλεσμα, με ένα από τα 24 μουσικά κομμάτια σχετικά με το ύφος του θέματος σας.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην παραπάνω υπηρεσία από την διεύθυνση http://www.youtube.com/searchstories ή να παρακολουθήσετε έτοιμα βιντεάκια που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες στο διαδίκτυο, από το κανάλι http://www.youtube.com/user/SearchStories.

Tuesday, March 1, 2011

Αλλάξτε το μέγεθος και τις διαστάσεις των φωτογραφιών σας με 2 μόνο κλικ!

Όλοι έχουμε μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες και δεν είναι λίγες οι φόρες που έχει χρειαστεί να τις μεταφέρουμε ή να τις στείλουμε μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάποια φίλη/φίλο μας. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται συνήθως, είναι ότι οι φωτογραφίες είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος ή σε διαστάσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τις χειριστούμε εύκολα όπως εμείς θέλουμε. Με το εντελώς δωρεάν πρόγραμμα Image Resizer , για τα windows 7 μπορούμε με 2 μόνο κλίκ, να αλλάξουμε το μέγεθος ή τις διαστάσεις μίας ή πολλών φωτογραφιών μαζί εύκολα και απλά. Απλά επιλέγουμε την φωτογραφία και με δεξί κουμπί του ποντικιού επιλέγουμε Image Resize. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ουσιαστικά ένας κλώνος του προγράμματος Image Resizer PoweToy για τα Windows XP και μπορείτε να το κατεβάσετε από την διεύθυνση http://imageresizer.codeplex.com/



Παλαιότερα αντίστοιχα άρθρα :
http://pctrela.blogspot.com/2008/06/14-powertoys-windows-xp.html