Αλλαξτε το μεγεθος των φωτογραφιων σας

Μάθετε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε αλλαγή μεγέθους και διαστάσεων φωτογραφιών με 2 μόνο κλικ στα Windows 7!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ MESSAGING ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτελείτε παραπάνω από ένα προγράμματα Instant Messaging; Μάθετε πως να αποκτήστε ελευθερία εύκολα και απλά!

TΟ PCΤΡΕΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ!

To PCΤρέλα αναβαθμίζεται και θα συνεχίσει να ανανεώνεται!

Monday, May 31, 2010

Asus EEE Pad EP121 tablet pc



Μετά τις τρελές πωλήσεις που ακολούθησαν για την Apple με την κυκλοφορία του IPad, είναι αρκετά σίγουρο ότι θα δούμε πολλά αντίστοιχα προϊόντα να κατακλύζουν την αγορά, με μερικά από αυτά να έρχονται από την εταιρία που έχει κατακτήσει την αγορά των Netbook και ξέρει πολύ καλά τις ανάγκες και της απαιτήσεις των ανθρώπων που θέλουν φορητές συσκευές. Ο λόγος για την Asus και το EEE pad 101TC και EP121, που πρόκειται για 2 tablet pc me 10 και 12 ίντσες αντίστοιχα. Οι φήμες αναφέρουν ότι θα έχει διπλοπύρινο επεξεργαστή Intel Core Duo CULV και θα ζυγίζει λίγο λιγότερο από το IPad. Θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα, 10 ώρες μπαταρία και USB και υπόσχεται ικανό να τρέχει με αρκετή ευκολία τα Windows 7. Η Asus μάλιστα παρουσίασε και ένα Consept το οποίο προσωπικά με έκανε να ονειρεύομαι πότε θα κυκλοφορήσει, όπου θα μπορεί να μετατρέψει το ΕΕΕ Pad σε κανονικό Netbook.





Πληροφορίες, πηγές :

http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/05/asus_eee_pad_ep121_12-inch_tablet_is_lighter_thinner_faster_than_the_ipad.html

http://www.netbooknews.de/16729/asus-eee-pad-ep101tc-und-asus-eee-pad-ep121-werden-vorgestellt/
http://jkkmobile.blogspot.com/

Friday, May 28, 2010

Asus EEE 900 Touchscreen Mod

Επιτέλους έγινε η εγκατάσταση μίας Touchscreen οθόνης στον Asus EEE 900 και μπορώ να σας πω ότι τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από θετικά. Η ανταπόκριση ήταν αρκετά πιο ικανοποιητική από τις προσδοκίες μου και με τα ανάλογα plugin στον Firefox το σερφάρισμα στο ίντερνετ δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Το συνιστώ σε όλους όσους θέλουν να προσπαθήσουν κάτι ανάλογο (βέβαια με προσοχή) και σας προτείνω να μην σκεφτείτε την οικονομική διαφορά που θα έχει μία ελαστική touchscreen έναντι των φθηνότερων μοντέλων που κινδυνεύουν να σπάσουν κατά την εγκατάσταση. Προσοχή, μην σφίξετε πολύ τις βίδες γύρω από την οθόνη και να περιμένετε αύξηση της θερμοκρασίας αρκετά πάνω από τα συνηθισμένα.