Αλλαξτε το μεγεθος των φωτογραφιων σας

Μάθετε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε αλλαγή μεγέθους και διαστάσεων φωτογραφιών με 2 μόνο κλικ στα Windows 7!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ MESSAGING ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτελείτε παραπάνω από ένα προγράμματα Instant Messaging; Μάθετε πως να αποκτήστε ελευθερία εύκολα και απλά!

TΟ PCΤΡΕΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ!

To PCΤρέλα αναβαθμίζεται και θα συνεχίσει να ανανεώνεται!

Wednesday, January 28, 2009

Gmail αυτήν την φορά και Offline!

Η Google γνωστή για τις καινοτόμες υπηρεσίες της, παρουσίασε σήμερα μέσα από τα Google Labs μία καινούργια υπηρεσία, που αναλαμβάνει να συνχρονησει την ηλεκτρονική αλληλογραφία του Gmail, με τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Με αυτήν την μέθοδο μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα μηνύματα σας στον σκληρό σας δίσκο και να τα διαβάσετε χωρίς να χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι στο internet.
Η αναζήτηση της αλληλογραφία σας γίνεται λοιπόν με συντομότερο χρόνο και μπορείτε να την διαχειριστείτε καλύτερα και αποδοτικότερα!

Περισσότερες λεπτομέρειες στο Video που ακολουθεί:




Είναι ίσως η πρώτη φορά που Online υπηρεσίες της Google προσφέρουν την δυνατότητα συνχρονισμού με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή.

Http://www.gmail.com

Wednesday, January 21, 2009

Το νέο Asus EEE pc Touch Interface!

Ποια Windows Vista, 7, Xp….. απλά άφωνος......



Άλλη μία βόλτα στην ιστοσελίδα του γκουρού των Netbooks JKKmobile.com με άφησε απλά με το στόμα ανοιχτό. Αναμονή λοιπόν μέχρι το τέλος του χρόνου που ίσως τα δούμε και από τα Ελληνικά καταστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.ee-pc.de
www.jkkmobile.com

Friday, January 16, 2009

Αυτόματη αλλαγή Wallpaper στα Windows!

Όσο όμορφη και να είναι η επιφάνεια εργασίας σας, αργά η γρήγορα θα θέλετε να αλλάξετε την ταπετσαρία σας “Wallpaper” που χρησιμοποιείτε ή ακόμη καλύτερα ίσως να επιθυμούσατε να αλλάζει αυτόματα!
Με το εντελώς δωρεάν πρόγραμμα για Windows Automatic Wallpaper Changer, ο υπολογιστής θα επιλέγει μια φωτογραφία από την αγαπημένη σας συλλογή και να την ορίζει ως ταπετσαρία, μέσα σε ένα προκαθορισμένο χρονικό περιθώριο. Ακόμη το πρόγραμμα σας δίνει την δυνατότητα να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας με συγκεκριμένα φίλτρα όπως φωτεινότητα, αντίθεση, βάθος χρωμάτων καθώς και να κάνετε χρήση φίλτρων και εφέ πάνω σε αυτές. Εάν πάλι οι φωτογραφίες σας είναι πολύ μικρές ή οι διαστάσεις τους διαφέρουν από την ανάλυση της οθόνης σας, το πρόγραμμα μπορεί να τις επεξεργαστεί και μεγεθύνει ή σμικρύνει ανάλογα με την περίσταση.


Ένα πολύ καλό πρόγραμμα που δεν θα έπρεπε να λείπει από κανέναν υπολογιστή με λειτουργικό Windows και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν, από την παρακάτω διεύθυνση : http://awc.smurphy.co.uk/

Friday, January 9, 2009

Νέος Tablet EEE PC 8,9’ και 10’ έκανε την εμφάνιση του στο 2009 CES!

Αυτό είναι κάτι που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η Asus παρουσίασε στο 2009 CES International Consumer Electronic Show που έλαβε μέρος στο VEGAS, δύο καινούργια μοντέλα Netbook, που βασίζονται πάνω στην πολύ επιτυχημένη σειρά EEE PC. Πλέον έχουμε και τον Asus EEE pc 8,9 ιντσών Τ91 και T101H 10 ιντσών αντίστοιχα, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που θα αλλάξουν κυριολεκτικά την συγκεκριμένη αγορά των μικρών υπολογιστών. Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, οι δύο αυτοί Netbook ή αλλιώς Υπερ-Netbook αν θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε, ξεχωρίζουν διότι έχουν περιστρεφόμενη Touch Screen οθόνη (υπάρχουν στοιχεία στο οτι πρόκειται για Multitouch), με πλήκτρα συντόμευσης γύρο από το πλαίσιο του πάνελ. Έπειτα αυτό που κάνει τρομερή εντύπωση, είναι πως το πληκτρολόγιο θυμίζει αρκετά με τις στρογγυλεμένες άκρες τους Mac Book, καθώς και το Touchpad που δείχνει να είναι από διαφορετικό υλικό.
Το βάρος παραμένει κάτω από το 1 κιλό, μόνο 1 ίντσα πάχος και διαστάσεις λίγο μικρότερες από τον Asus EEE 901!





Τι κρύβεται όμως μέσα σε αυτόν τον υπολογιστή και ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό;
Οι κατασκευαστές αποφάσισαν να ενσωματώσουν GPS δέκτη,FM transmitter και TV Tuner, στοιχεία που θα δελεάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς όσο αφορά τις Mobile δυνατότητες του συγκεκριμένου Netbook.
Ο επεξεργαστής Intel Atom Z520 θα μπορεί να εκτελέσει τις καθημερινές σας λειτουργίες σε περιβάλλον XP αρκετά ικανοποιητικά και είναι σε θέση να τρέξει ακόμη και περιβάλλον Windows Vista και γιατί όχι και τα επερχόμενα Windows 7.
Δεν υπάρχουν ακόμη νέα για το αν θα περιέχει SSD ή HDD δίσκο (ίσως ο 10ιντσος να περιέχει HDD) και το αν θα ενσωματώνει Bluetooh ή HSDPA μόντεμ. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν δείχνει να μας απασχολεί καθώς οι 3,5 ώρες φαίνεται αρκετά εύκολος στόχος για την Asus.

Για όσους πάλι δεν ενθουσιάζονται με τα χαρακτηριστικά του καινούργιου Asus EEE pc, μπορούν να κοιτάξουν και τον πολύ καλό Gigabyte M912 Tablet Netbook ή την ακριβότερη σειρά Kohjinsha που κυκλοφορεί δυστυχώς μόνο στην Ιαπωνία και με υψηλότερες τιμές.






Η τιμή τους για την ανατολή και Αμερική θα είναι 499 δολάρια και αναμένετε να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο φορώντας το λειτουργικό Windows Xp. Για την Ελλάδα και για όσους αποφασίσουν να μην τον παραγγείλουν από το εξωτερικό, εμπειρικά θα έλεγα ότι θα κυκλοφορήσει λίγο μετά το καλοκαίρι και σίγουρα με τιμές πάνω από 500 €.


Πηγές http://www.jkkmobile.com/


Tuesday, January 6, 2009

Ανοίξτε ταυτόχρονα δύο MSN Messenger, από τον ίδιο υπολογιστή!


Από τις κανονικές ρυθμίσεις του MSN Messenger, δεν μας επιτρέπετε να ανοίξουμε δεύτερη φορά το πρόγραμμα, έτσι σε περίπτωση που θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό λογαριασμό (account) να μην μπορούμε. Αυτό το πρόβλημα μπορούμε να το διορθώσουμε με την βοήθεια ενός προγράμματος που ονομάζετε A-Patch.
Το A-Patch αναλαμβάνει να επέμβει σε πολλές λειτουργίες του MSN Messenger, με δυνατά του χαρακτηριστικά την αφαίρεση των διαφημιστικών μηνυμάτων, προβολή μηνυμάτων σε Tabs και πολλαπλή παράλληλη εκτέλεση του Messenger, από τον ίδιο υπολογιστή.


Το A-Patch μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από την ιστοσελίδα http://apatch.org/downloads.php και να εγκαταστήσετε την έκδοση που ταιριάζει με το Messenger που χρησιμοποιείτε.